2FPR-logo.png

RESTAURANGEN

Allt började i en källarlokal någon kilometer från Ringön. Utanför dörren på andra sidan gatan stod två feta grisar i en hage och bökade glatt. Namnet blev därför ett enkelt val. Några år senare så fick Två Feta Grisar en ny kompis. En belgisk räv, De Vos. Idag samsas våra två feta grisar med räven och vi brygger svingott öl i nya lokaler på Ringön. Eftersom vi älskar god dryck med modern hantverksöl och klassiska belgiska ölsorter, kan man lika gärna bredda portföljen med ett 30-tal vingårdar, champagnehus och olika sprittillverkare. Med dessa fina möjligheter, en bryggpub, en uteservering och en restaurang i samma lokaler som en padelhall. Detta gör oss helt unika.

 

Two Fat Pigs jobbar med bra råvaror och servera vällagad mat från grunden. Eftersom vi är en del av bryggeriet Två Feta Grisar så är det extra viktigt att använda och återanvända våra egna produkter i matlagningen och hur vi producerar eget bröd, bakverk, grytor, såser, knäckebröd m.m. Plus att det är hållbart och rätt, samtidigt som det bidrar till en stolthet och en roligare story om vårt unika koncept.

Hos oss kan du kombinera roliga möten, trevliga kvällar och lärorika provningar ihop med mat av hög klass. 

Söker ni lokal eller restaurang för nästa företagsmiddag? Eller ska ni anordna en stor familjeträff som kräver extra guldkant? Låt oss på Two Fat Pigs och Två Feta Grisar stå för minnesvärd mat och service utifrån era unika önskemål.


Är ni ett sällskap på fler än 10 personer ber vi er att ta kontakt med oss innan ni besöker oss.

Fastigheten ligger mitt på Ringögatan, men vår entré är på Stenkolsgatan 15.

Restaurangens öppettider 

Tors: 16:00 - 21:00

Fre: 12:00 - 21:00

Lör: 12:00 - 21:00

Köket stänger 30 min innan.

Telefon: 031-788 56 10

E-mail: jaeni@tvafetagrisar.se 

Hur tar du dig enklast hit?

Cykla funkar fint

Spårvagn 5, 6, 10, 13

Hållplats Frihamnen

Promenera 7-10 min

Eller ta buss 47 från Backaplan till hållplatsen Stenkolsgatan 
(restid 2-3 min)

 

VARMT VÄLKOMNA!

Följ oss på:
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon