top of page
bg 2_edited_edited.jpg

Boka ölprovning

Året runt. Varje fredag och lördag. 

Hos oss kan du boka in dig på en uppskattad och välsmakande provning. Under ca. 1,5 timmar avnjuts 6-7 sorter och stilar inklusive en visning av vårt bryggeri som presenteras av kunniga ölguider och bryggare. 

Vi producerar öl och har givetvis ett taproom och en bar inne i bryggeriet. Beroende på väder, vind, temperatur, mängden med gäster och feeling är vårt Taproom öppet. Framförallt mellan april och oktober. Vi har även en pub och restaurang som är öppen året runt med 10 kranar av färsk öl från huset.

vällagad mat, skapad från grunden.

Beermakers Dinner

Ett finare alternativ till ölprovningen är vår Beermaker's Dinner. Här kombinerar vi 5 rätter med 5 välmatchande öl, samt en bryggerivisning. Ungefär varannan lördag. 

FÖRETAG & GRUPPER

Eftersom vi minst sagt har ett riktigt unikt hus med padelbanor, bryggeri, restaurang, bastu, konferens, dart, boule, femkamp, seminarielokaler, serveringstillstånd på fyra olika delar av huset m.m. så kan du och ditt företag eller grupp få en bra dag alternativt kväll hos oss. Vi löser mat för bokade grupper måndag-söndag om så önskas. Upp till 100 personer. Förslag?  

Återanvända råvaror

Vi driver vår egen gastropub.

Där försöker vi använda våra egna ölsorter för smaksättning av såser, grytor, marinering, efterrätter m.m. Vi använder även malt/vört för att baka en del bröd, göra kroketter m.m.

I våra kranar, flaskor och burkar serverar vi allt från ljus lager, mörk lager, ipor, veteöl, mörkare sorter, Belgiska klosteröl m.m.. 

Gillar du inte öl så har vi ett bra utbud av egenimporterade viner, bubbel, cider eller blandar olika drinkar. 

Skulle vårt taproom inte vara öppet så kan vi oftast lösa så ni får kika in i bryggeriet vid ert besök. 

Äta innan eller efter våra ölprovningar? 

Sitta ute på våra sköna uteserveringar eller vid speciella dagar på vår takterrass med utsikt över staden.

Öppettider

torsdagar från 16.00 till 21.00

fredagar, lunch från 11.30 till 22.00 

lördagar från 13.00 till 22.00

*Kolla gärna med oss om andra dagar. Vi kan även ha öppet för event och konferenser t.ex. på en onsdag om ni vill äta eller dricka.

bottom of page