top of page
_M5A9983.jpg

RESTAURANGEN

Stenkolsgatan 15
031-788 56 10

Köket stänger 1 timme innan.
SÄLLSKAP PÅ ÖVER 8 PERSONER?

FÖRHANDSBOKA GÄRNA

Vår restaurang drivs av bryggeriet Två Feta Grisar som ligger i samma hus. Vi serverar vällagad mat i både restaurangen och ute i bryggeriet eller på våra två uteserveringar.  

Är du intresserad av öl och vin? Vi har över 13 olika kranar med främst egenproducerad öl, plus ett ganska stort utbud på flaska och burk. Eftersom vi även är importörer så har vi givetvis unika och goda ölsorter från Belgien. Vi har viner av hög kvalitet från stora vinområden i Europa som vi själva importerar.

Vi erbjuder både schemalagda öl och vinprovningar. Du kan även köpa beer flights/våra provbrickor med fyra öl eller motsvarande med viner.

Two Fat Pigs jobbar med bra råvaror och serverar vällagad mat från grunden. Eftersom vi är en del av bryggeriet Två Feta Grisar så är det extra viktigt att använda och återanvända våra egna produkter i matlagningen och hur vi producerar eget bröd, bakverk, grytor, såser, knäckebröd m.m. Plus att det är hållbart och rätt, samtidigt som det bidrar till en stolthet och en roligare story om vårt unika koncept.

Hos oss kan du kombinera roliga möten, trevliga kvällar och lärorika provningar ihop med mat av hög klass. 

Söker ni lokal eller restaurang för nästa företagsmiddag? Eller ska ni anordna en stor familjeträff som kräver extra guldkant? Låt oss på Two Fat Pigs och Två Feta Grisar stå för minnesvärd mat, dryck och service utifrån era unika önskemål.

2FPR-LOGO.png
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon
bottom of page