Mitt projekt-1 (3).jpg
2FPR-logo.png

RESTAURANGEN

Stenkolsgatan 15
031-788 56 10

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon

Lunch
Ons-fre
11:00-14:00

A la Carte

Tors: 16:00-21:00
Fr: 14:00-22:00
Lör: 12:00-22:00
Köket stänger 30 min innan.

SÄLLSKAP PÅ ÖVER 8 PERSONER?
FÖRHANDSBOKA GÄRNA

Hur tar du dig enklast hit?

Cykla funkar fint

Spårvagn 5, 6, 10, 13

Hållplats Frihamnen

Promenera 7-10 min

Eller ta buss 47 från Backaplan till hållplatsen Stenkolsgatan 
(restid 2-3 min)

 

Vår restaurang drivs av bryggeriet Två Feta Grisar som ligger i samma hus. Vi serverar vällagad mat i både restaurangen och ute i bryggeriet eller på våra två uteserveringar.  

Är du intresserad av öl och vin? Vi har över 50 olika öl på tapp, flaska och burk inne i restaurangen. Vi har givetvis egna produkter men även ett mycket stort urval av importerad öl från Belgien, Italien, Skottland, Spanien m.m.

 

Two Fat Pigs jobbar med bra råvaror och serverar vällagad mat från grunden. Eftersom vi är en del av bryggeriet Två Feta Grisar så är det extra viktigt att använda och återanvända våra egna produkter i matlagningen och hur vi producerar eget bröd, bakverk, grytor, såser, knäckebröd m.m. Plus att det är hållbart och rätt, samtidigt som det bidrar till en stolthet och en roligare story om vårt unika koncept.

Hos oss kan du kombinera roliga möten, trevliga kvällar och lärorika provningar ihop med mat av hög klass. 

Söker ni lokal eller restaurang för nästa företagsmiddag? Eller ska ni anordna en stor familjeträff som kräver extra guldkant? Låt oss på Two Fat Pigs och Två Feta Grisar stå för minnesvärd mat, dryck och service utifrån era unika önskemål.

 

Yours Truly
Two Fat Pigs & Två Feta Grisar