top of page
bg 2_edited_edited.jpg
bg 2_edited_edited_edited.jpg

Boka ölprovning

Året runt. Varje fredag och lördag. 

Hos oss kan du boka in dig på en uppskattad och välsmakande ölprovning. Under ett par timmar avnjuts 8 olika sorter och stilar inklusive en visning av vårt bryggeri som presenteras av våra kunniga ölguider och bryggare. 

 vällagad mat, skapad från grunden.

Beermakers Dinner

Ett finare alternativ till ölprovningen är vår Beermaker's Dinner. Här kombinerar vi 4 rätter med fem olika öl,  samt en bryggerivisning. Dessa kvällar har fasta tider var tredje vecka. 

FÖRETAG & GRUPPER

Eftersom vi minst sagt har ett riktigt unikt hus med padelbanor, bryggeri, restaurang, bastu, konferens, seminarielokaler, serveringstillstånd på fyra olika delar av huset m.m. så kan du och ditt företag eller grupp få en bra dag alternativt kväll hos oss. Förslag?  

Öppettider

torsdagar, lunch från 11.00 till 21.00

fredagar, lunch från 11.00 till 22.00 

lördagar från 13.00 till 22.00

Återanvända råvaror

Vi driver vår egen gastropub i den ena delen av huset.

Där försöker vi använda våra egna ölsorter för smaksättning av såser, grytor, marinering m.m. Vi använder även malt/vört för att baka en del bröd.

Förutom svingod mat så har vi grymt bra öl på 10 kranar och 20 egna sorter i kylarna. Vi serverar allt från ljus lager, ipor tiIl veteöl eller mörkare sorter. Vi har även ett stort sortiment av importerad och egenproducerade Belgiska blond, dubbel, tripel, Quadrupel, Lambic, fruktlambic, Gueuze, wit, ode bruin m.m.

Gillar du inte öl så har vi givetvis även ett bra utbud av vin, bubbel, cider eller olika drinkar. 

I den andra delen av huset ligger produktionen där vi har vårt taproom. I den baren serverar vi 8 olika öl från kran och resten av vårt utbud på burk. Vårt taproom öppnar vi när det är gott om gäster, bra väder eller om någon ber om att få kika in i bryggeriet vid besök i vår gastropub. Det går oftast att lösa. 

Äta innan eller efter våra ölprovningar? Testa vår uppskattade Beer Makers Dinner med 5-rätters tillsammans med 5 matchande ölsorter.

Sitta ute på våra sköna uteserveringar eller vid speciella dagar på vår takterrass med utsikt över staden.

bottom of page