Öppet:
torsdag-lördag  

I vår genuina bryggpub/taproom inne i bryggeriet och på vår sköna uteservering kan du smaka ca. 15 sorter egenproducerad öl. Du kan prova enstaka sorter, köpa en provbricka med fyra öl eller haka på våra schemalagda och uppskattade ölprovningar på fredagar kl 18 och på lördagar kl 15.

 

Alla är varmt välkomna. Vill du äta hos oss så kan du välja att göra det i vår restaurang där vi har ett jättestort utbud av spännande öl. Eller så äter du inne i bryggeriet eller på någon av våra uteserveringar. 

Du kan även boka en privat provning för vänner, grupper eller företaget. 

Torsdag - Lördag

Öppettider
Bryggpub/Uteservering 
Fredag kl 16-21 och lördag kl 12 – 21.
och separat Restaurang:
Torsdag kl 16-21, fredag kl 16-21 och lördag kl 12 – 21.

Vi ses bland jästankar och bryggverk. En skön miljö för att testa ett riktigt sort urval av svingoda ölsorter. Under hela sommaren så har vi öppet torsdag, fredag och lördag. Undrar du varför vi stänger så tidigt? Har vi gott om gäster så håller vi nog öppet en stund till... hoppas vi ses snart!
 

Varmt välkommen till en skön miljö med bra mat, dryck och ett härligt gäng!

Kurs i att brygga er egen öl!

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att brygga din egen öl? Hur gör jag det? Var börjar du? Vad behöver du? Hur mycket kostar det? Här får du vara med om att brygga din egen öl! På 4 timmar kommer du att känna till alla hemligheter för att brygga den perfekta ölen. Är ni en grupp på minst 5 personer så kontakta oss för en bokning.

ÖLKOMPANIET_zwart.png