top of page

 Öppet Året runt:
torsdag-lördag  

I vårt hus hittar du givetvis bryggeriet, men även vår restaurang, separata grupprum, konferensrum och en padelhall. En knasig kombo eller en grym plats för roliga besök? 

Bryggpub

Vår rustika och schyssta bryggpub ligger mitt emellan bryggverk, lagringstankar och vårt lager. Där kan du vara med på provningar, köpa en provbricka eller smaka på en av alla våra olika ölsorter som vi brygger i huset. 

Ölprovningar

Vill du uppleva något trevligt och gott? Boka in dig på våra schemalagda och uppskattade ölprovningar på torsdagar kl

18.30, fredagar kl 18.00 och på lördagar kl 15.00. Året om! Det här har blivit lite av vårt signum, just med ölprovningar. Vi håller hundratals varje år. Det kostar mellan 250-395:- beroende på typ av provning. Du kan även boka en privat provning för vänner, grupper eller företaget. 

Bryggdagar

Vissa lördagar så står vi och brygger samtidigt som vi har öppet. Då kan du se hur det funkar om du är sugen på att lukta på malt. Kolla vår eventkalender och på gång.

Restaurang

Tvärs igenom huset ligger vår mysiga restaurang med fullständiga rättigheter. Maten är vällagad från grunden och ofta med ingredienser från vår egen malt och våra öl. Vi har en vägg full med kranar av egen öl, plus ett stort utbud av andra öl och viner som vi själva importerar.

Uteserveringar

Under den varmare årstiden så kan(april-oktober) du njuta på någon av våra två uteserveringar. 

_M5A9194-Redigera.jpg
BRYGGKURS

Hos oss på Två Feta Grisar kan du få lära dig hur man brygger en bra öl.

Mellan 10-15 på en lördag så går vi igenom hur processen fungerar både teoretiskt och praktiskt.

Du får lära dig hur man skapar ett recept, vilka råvaror som man behöver och sedan brygger vi tillsammans på ett 70-liters bryggverk. Under dagen så bjuder vi på lunch och en öl. Det blir en hel del tid för snacka historia, utrustning, bryggerier och goda eller mindre goda ölsorter. När ölen är redo att drickas så erbjuder vi en återträff i baren för dig och kanske några nyfikna vänner som du vill imponera på.   

Öppettider
Bryggpub & Restaurang 
Torsdag kl 16-21, fredag kl 16-22 och lördag kl 1222.
Uteservering(april-Oktober)

bottom of page