© Två Feta Grisar Wix.com

Vår bryggpub är öppen.

Vi har öppet för allmänheten​, grupper och företag som vill ha egna visningar och provningar.

 

Här kan du se våra öppettider för den närmaste tiden om du har lust att slinka in på den lokala puben och ta en öl, eller för dig som är ölfanatiker. Alla är varmt välkomna. Är ni ett företag eller grupp på 15 personer eller fler så öppnar vi för er enligt överenskommelse för provningar.

Vi serverar alltid flera olika sorter från Två Feta Grisar och belgiska läckerheter från De Vos Belgisk Öl där vi varvar mellan våra kanar, från flaska och ibland något färskt direkt från tank.

Med vårt tillstånd serverar och säljer vi svingod öl i mindre glas(15 cl,) eller provningsbrickor. Vårt koncept är en gemytlig pub i bryggerimiljö.

Vi kan erbjuda något enkelt att äta som t.ex. ost och korvbricka, pizzaslice, varm toast etc. eller catering om ni är ett sällskap/företag som vill göra lite mer med ert besök.

Vi tar 350:-/person för en visning av bryggeriet och information om processen att göra öl. Därefter håller vi i en provning med sex-sju olika ölsorter och stilar. Besöket tar ca. 1,5-2 timmar. Du kan boka in dig själv på vår ordinarie öppettider eller som grupp på andra tider enligt ö.k. Minimum 15 personer eller 5000:- inkl. moms för en egen kväll. Se gärna alternativet till högre där du kan komma själv eller några vänner på våra schemalagda provningar.

Kurs i hembryggning!

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att brygga din egen öl? Men hur gör du det?

Var börjar du? Vad behöver du? Hur mycket kostar det?

Ta reda på allt om hem-bryggning på vår kurs. På 4 timmar kommer du att känna till alla hemligheter för att brygga den perfekta ölen.

ÖLKOMPANIET_zwart.png

Öppettider

 

 

Varje fredag från 16.00 

Följande lördagar har vi öppet från 12.00

25/1, 29/2, 28/3,  25/4 och 30/5 

Ölprovning

Vi håller fasta provningar/visningar av bryggeriet varje kväll som vi har ordinarie öppettider enligt ovan. Du kan anmäla dig själv eller en grupp. Inget minsta antal.

Varje fredag 18.00

En lördag per månad 17.00 

350:-/person inkl. visning och 6 smakprover.

Bokning av plats: helst via messenger till Två Feta Grisars Facebook-sida.

Populärt Julbord

Hör gärna med oss om julbord från förra årets succé.

Minimum 15 personer med provning och matpaket från 250:-/p.p. och uppåt.