Wästkust IPA går att beställa 1:e februari

January 26, 2017

Nu ligger vårt senaste tillskott av "svingott öl" på Systembolaget ni kan även gå in via vår hemsida där det nu finns länkar med beskrivning av vårt öl, hur du enkelt beställer och även en knapp där du kommer till systemets login. Gillar du en humlerik öl så hoppas vi att du vill prova en lokalproducerad IPA från Hisingen. Den kommer till att börja med att finnas på Eriksbergs bolag och så hoppas vi på beställningar så den kommer in på fler butiker.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

August 10, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Två Feta Grisar Wix.com