Sök
  • Pontus Henryz

Wästkust IPA går att beställa 1:e februari

Nu ligger vårt senaste tillskott av "svingott öl" på Systembolaget ni kan även gå in via vår hemsida där det nu finns länkar med beskrivning av vårt öl, hur du enkelt beställer och även en knapp där du kommer till systemets login. Gillar du en humlerik öl så hoppas vi att du vill prova en lokalproducerad IPA från Hisingen. Den kommer till att börja med att finnas på Eriksbergs bolag och så hoppas vi på beställningar så den kommer in på fler butiker.

52 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Invigning av vår pub

Idag den 10:e augusti så inviger vi vår nya bryggpub eller taproom som en del kallar det. Vi kommer att ha öppet för allmänheten och olika event för företag eller grupper. Alla är välkomna. Hör av er

© Två Feta Grisar Wix.com