Sök
  • Daniel Wasenack

Wästkust IPA snart på väg till systemet

Idag tömde vi en av tankarna med vår första riktiga IPA i kommersiell tappning. Vi landade på en alkoholhalt med 6,5% och en riktigt smakrik och besk öl. I dagarna går första proverna till Systembolaget och vi räknar med att ni kan beställa ölen i början på februari.

Vi hoppas att såväl gamla som nya supporters kommer att lägga in sina beställningar för att få testa vår nya öl.

Vi kommer inom kort att lansera flera nya ölsorter lagom till Öl & Wiskymässan i Göteborg den 24-25:e mars. Till påsken så kommer Två Feta Grisar att ha mellan 7-8 ölsorter på beställningssortimentet. Hör gärna av er med feedback så snart ni testat vår IPA.

54 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Invigning av vår pub

Idag den 10:e augusti så inviger vi vår nya bryggpub eller taproom som en del kallar det. Vi kommer att ha öppet för allmänheten och olika event för företag eller grupper. Alla är välkomna. Hör av er

© Två Feta Grisar Wix.com