top of page

Om Två Feta Grisar

Vårt namn Två Feta Grisar kanske låter som ett skojbolag, men vi är ett mycket seriöst och professionellt bryggeri som fyller 10 år i år. Vi har visserligen kul på jobbet eftersom vi får brygga roliga öl och leverera dem till 13 olika Systembolag i Göteborg, restauranger och framförallt till vår egen bryggeripub och vår restaurang med fullständiga rättigheter i huset.

Vi ligger lättillgängligt mitt på Ringögatan i det bryggeitäta området som fortsätter att utvecklas till ett sprudlande kluster nära stan. Stadsdelen har blivit populär för sina ölpromenader och besök hos bryggerier och ölbarer. Året om.

Vi har ett bra kök och erfarna kockar som gör maten från grunden. Vi återanvänder ofta både malt och egen öl från produktionen, för att skapa en kärleksfull koppling mellan brygg och kök.

Som importörer så har vi även ett brett utbud av annat än egen öl. Vin, Champagne, cider, gin, grappa m.m.

Namnet kommer från två glatt bökande grisar som höll till på andra sidan gatan utanför den första brygglokalen på Nansengatan. Ganska nära Ringön.

Räven De Vos, kommer från vår Belgiska kollega som inspirerar oss att även brygga smakrika Belgiska ölsorter som ett gott komplement till våra lager, ales, porter/stouts, veteöl och inte minst våra kryddade öl med habanero eller annat gôtt. 

Vi tillhör inte de största bryggerierna i Göteborg, men vi gillar att göra gäster och kunder glada över det vi erbjuder. 

Välkommen till oss på Ringön för ett "Ett Svingott och Grymt öl", eller så får vi hoppas att du kan avnjuta våra ädla drycker på annat håll!

De Vos logo new witte tekst.png
bottom of page